• AMERİKA WAT
  • KORE VE BEN
  • GENÇLİK OTOBÜSÜ AVRUPA
  • KOZMETİK DEMİŞKEN

    9 Mart 2014 Pazar

    GOKART GELDI HOŞ GELDI

    Merhaba gençlik nasılsınız bakalım?
    Size daha oncede bahsettigim bir proje olan Genclik Otobüsü hakkinda bilgi vermistim. Okumamis arkadaşlar toplanti da olanlar icin TIK TIK   gençlik otobusu hakkinda bilgi almak icin ise BURAYA TIK TIK ...
    Konuyu dağıtmadan size daha oncede bahsettigim Gençlik otobüsü kartı sistemi devreye girdi cok da güzel oldu yakin zamanda bu sistemin daha iyi oturacagina ve gitgide daha gelişip isic'in pabucunu dama atacağına inanıyorum.
        Ben bugün başvurumu yaptım ve yakinda evime gelicek.



    Telefondan başvurunun en guzel yani ödemeleri mobil yapilacak olmasi yani direk telefonunuzdan  gogenckart yazip 7979 a yolluyoruz eger faturali hattiniz varsa direk ucret faturaya yansiyor ama eger konturlu hat kullaniyorsaniz once hattiniza kart ücreti olan 25 tlyi yüklüyorsunuz ayrıca sms den de para kesiliyor sanirim siz onda garantiye alin derim ben :D
    Daha sonra size bir adet mesaj geliyor

    Şekilde ki gibi gelen mesaja evet diyorsunuz ben faturali oldugum icin direk parayı faturama yansıttılar...
    Ve size gelen pin kodunu forma yazıyorsunuz  formda ad soyad email telefon numarasi adres bilgilerini ozellikle tc yi dikkatli girin unutmayin elemede de onemsenecek kadar buyuk bir grup arkadaş tc sini yalnış girmisti...
    Istenen bilgileri dikkatli girin unutmayin kartada o bilgiler yazılacak 

          Benim tercihin Paris yani pembe oldu..



    Ve basvurum tamamlandi son islem e mailem dusecek onay mesaji olacak 

    Sizin tercigihiniz ne olacak 



    Bu arada daha fazla bilgi icin 

    Yararlanilacak firsatlar zamanla artacak
    Ama şimdilik 

    Şimdi bildiğiniz tüm kartları unutun. “Gençlik Otobüsü Genç Kart” ile hangi fırsatları yakalayacağınızı öğrenin.
    1. Ankara’da yaşayan her “Gençlik Otobüsü Genç Kart” sahibi, MCD Gençlik Kültür Dil ve Müzik Kursundan Dil eğitimlerinde %50, müzik eğitimlerinde %25 indirim hakkı kazanacaktır.
    2. İstanbul’da yaşayan her “Gençlik Otobüsü Genç Kart” sahibi, Sabırtaşı Restoran’dan fırsat günlerinde %50, tüm zamanlarda %25 indirim hakkını kazanacaktır.
    3. İlerleyen zamanlarda bu fırsat ağlarımıza yeni markalar ekleyerek bu markalardan da %25 ila %50 arasında indirim hakkı kazanacaksınız.
    4. 20.000 ile 80.000 kart sahibine ulaştıktan sonra, bu kart sahipleri arasından çekilişle “Gençlik Otobüsü” projesinin tamamına veya bir kısmına katılma hakkına sahip olabilmeleri için resmi çalışmalarımız devam etmektedir.

                                 Daha fazla bilgi için http://www.genclikotobusugenckart.com

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder