• AMERİKA WAT
  • KORE VE BEN
  • GENÇLİK OTOBÜSÜ AVRUPA
  • KOZMETİK DEMİŞKEN

    1 Mart 2014 Cumartesi

    LIMONIAN.com dan surpriz hediyelerim :)



           Merhaba canlarim
    Malesef  uzun zamandır stajdan dolayi yoğun stres altindaydim ve alerjik bir bünyenin de büyük etkisi sonucunda yüzümün çene ve boyun kisimlarinda yoğun kizarikliklar oluştu : (
        Erken kalkip bütün gun de ayık olmak zorunda oldugum icin alerji ilacimi da kullanamadim ve bu yuzden alerjilerim yüzümde iz birakdi bu da daha da moralimi bozdu ama tam bu sirada http://www.limonian.com dan bana küçük bir surpriz yapıldı: ) harika sevimli bir paket geldi evime ...
    Icinde 2ser adet 3 farkli ürünün numunesini yolladiklarini gördüğümde içlerine  mi doğmuş acaba dedim. Resmen sevincden dört köşe oldum ve yollanan ürünlerde oksijen maskesini görür gormez Cansu Allah'ın sevdiği kulusun dedim ve annecigimle anne kız maske günümüz  yerine bu sefer bu ürünü denemeye karar verdik :)
    Ilk olarak ürün tamamen düşündüğümden farkliydi ilk aldiginizda icinde taneciklerin olduğu bir jel görünümünde videoda bunu daha net gostermeye çalıştım.
    Oncelikle   jeli cildinize surup birakiyosunuz ve yarim dakikaya o şeffaf jel beyaz bir köpüğe dönüşüyor. 
    Ve nasıl anlatsam bilmiyorum o köpuklerin icindeki havadan dolayi köpüğü cilde yayarken ki his anlatilmaz yasanir.
    O kadar eglenceliydi ki hic birakasim gelmedi. Her elimle yaydiğımda icindeki havalarin patladigi anki hissi cok eğlenceliydi.
    Küçükken patlattigimiz poşetleri hatırladım hahahhah :D


    Belki fotograflar da cok net anlasilmiyor ama fotoğraflara hic bir filtre koymadim ki belli olsun etkisi.
    Ilk olarak yanaklarim bildiğiniz ay yüzeyi gibi olmusdu kasimaktan ama  o bile bu maskeden sonra yatisti ... boynumdali buyuk sivilce tam gitmedi ama etrafında ki kucuklerin hepsi yok oldu yasasin :D


    Anne kiz bakim günümüzde annemin ipek gibi teni daha da ipek oldu  hatta küçük erkek karseşim bile merakdan denedi ahhaha


    Kullanimi daha acik ve net sekilde su resimlerde daha iyi anlarsiniz. 
    Bu maske ciddi anlamda cildi relax hissettiriyor sanki derime heryerden hava giriyormus gibi hissetmisdim ben. 

    Ozellikle ılık su kısmına bende yikarken dikkat ettim.
    Ve en yakin zamanda bu ürünü cilt bakim makyaj temizleme urunlermin arasına katicam 
    Eger sizde satin almak isterseniz 
    Www.limonian.com'a uye olup urunleri satin alabilirsiniz eger referans istenirse.realistyazar  olarak benim adimi verebilirsiniz.
    Umarim sizlere yardimci olabilmiştir bu yazdiklarim :D
     Daha fazla bilgi icin LIMONIAN`I FACEBOOKda takip etmenizi tavsiye ederim  çünkü cok harika kampanyalar yapiyorlar ayrica denemeniz icin simple bile yolluyorlar yerinizde olsam bu ürünü  kacirmazdim.
    Bir de benim gibi göz makyaji sık  sık  yapıyorsanız bilirsiniz ki bu rimeller göz den çıksa bile yuzden tam cikmiyor fakat benim deneyimim sonucunda oksijen maskesinden %100 e yakın verim aldim ustelik sanki tum cildimde ki gozenekler öyle acildi ki iceriye hava doldu gibi hissettim ahahahah :) 
    Daha ayrintili inceleme icin  videoya tik tik :) 




    Ürün o kadar hoşuma gittiki kesinlikle almalıyım dedim fakat talihim daha once davrandi ve limonian firmasi ile Korea-Fans'ın beraber düzenlediği bi anket yarışması sonucunda kendilerinin de layik gördükleri hediye tam da bu ürün  oldu ankete layık görmelerine mi  yoksa ankette 2.liği  almis olmama mi  yoksaaaa bu harika hediyeye mi sevinsem bilemedimmm cok mutluyummm :) 
    Teşekkürler  Korea-Fans tesekkurler Limonian :) 




    3 yorum:

    1. Bizde numune kazanmak için acaba neler yapabiliriz😏

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Limonian firması ürün aldığınızda mutlaka numune yolluyor ^^

        Sil